ERZURUM / PALANDÖKEN - Yıldızkent Borsa İstanbul Ortaokulu

Yıldızkent Borsa İstanbul Ortaokulu

Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Tuna Sokak No4 Yıldızkent Palandöken / Erzurum
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda; Verimliliği yüksek, karar alma süreci hızlı, daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan güvenilir ve tutarlı, lider ve yol gösteren, halkla bütünleşmiş, yaşanılan bölgede örnek gösterilebilecek, öğrenciye odaklı, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, çağdaş alt yapıya ve üstün niteliklere sahip, sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan, büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, bilgili, becerikli ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Türk Halkının yaşam kalitesini yükseltmek ve eğitimin gelişmesine katkı sağlamak üzere; Sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Doğal Gaz - Kalorifer
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde bulunduğundan şehir içi halk otobüsleri ve minübüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Özel eğitim sınıflarındaki öğrenciler servisle taşınmaktadır.
Şehir Merkezi.
İlçe Merkezinde
Voleybol ve Masa Tenisi Çalışmaları yürütülmektedir.